Zacuscă de Vinete traditională facută ca acasă, fără conservanți 

Camara Romaneasca produse dupa retete vechi Zacsuca de vinete, Zacusca de ciuperci, Zacusca de vinete cu ciuperci si zacusca de fasole, toate din legume proaspete de sezon.

zacusca de vinete traditionala de la camara romaneasca

Zacuscă de Vinete tradițională

Produs natural fara conservanti 

Zacusca de vinete tradiționala facuta (ca acasa) dupa rețeta clasica din legume proaspete, fara conservanți. Conține 60% vinete, 40% roșii, ardei si ceapa, sare, piper, ulei

Vinete coapte pe disc, curățate manual si bătute in cuțit de lemn dupa care sunt lasate la cuptor pentru a scade usor si a păstra gustul bogat de legume.
La final borcanele au fost fierte pentru a se conserva natural.
* Garantam produsele 12 de luni.
* A se păstra la loc răcoros ferite de soare.

zacusca de ciuperci

Zacuscă de ciuperci

Produs natural fara conservanti

Zacusca traditionala din ciuperci champignon, preparata dupa retete clasica fara conservanti. Contine: ciuperci champignon, ardei capia, ceapa, piper, sare, foi de dafin, suc de rosii, ulei

Zacusca de vinete cu ciuperci

Produs natural fara conservanti

Zacusca traditionala din vinete cu ciuperci champignon, preparata dupa retete clasica fara conservanti. Contine: vinete coapte, ciuperci champignon, ardei capia, ceapa, piper, sare, foi de dafin, suc de rosii, ulei

Zacuscă de fasole

Zacsucă de fasole cu ardei capia, morcov si ceapa

Zacusca de fasole - Borcan de 314 ml.
(Conține: fasole boabe, ardei capia, ceapa, morcov, sare, piper, ulei, suc de roșii, boia dulce) 

Produs tradițional fără conservanți, 100% natural

Producem zacusca de vinete din legume proaspete, folosind retete vechi si metode de conservare naturale

Zacuscă de la Camara Romaneasca

Rețeta noastră

Vinetele se coc bine pe disc de tabla pana se inmoaie, se lasa un pic dupa care se curata de coaja bucata cu bucata. 

Intre timp se caleste ceapa, se adauga treptat ardeiul capia si (ciupercile), se lasa la foc impreuna apoi se adauga sucul proaspat de rosii si se fierb cateva ore pana se ridics uleiul desupra. In cele din urma se toaca vinetele la cutit de lemn, sa adauga in oala si se fierb impreuna alte cateva ore. 

la final se baga oala in cuptor la 150 grade pentru 2 ore, astfel zacusca prinde o culoare frumoasa si un gust mai puternic.

Speram ca v-am facut pofta!

Magazinul nostru online

Poti cumpara produsele noastre din catalogul online

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Dna. Valentina face cea mai bună zacuscă de vinete din lume. Cumpăr de ani de zile și rețeta este neschimbată. Felicitari și mult succes!

Sodolescu Nicolae

Client fidel

Livrare gratuită în București si Ilfov

Livram personal in fiecare zi de marti si vineri, intre orele 12:00 - 16:00. Comanda minima trebuie sa fie de cel putin 100 lei pentru Bucuresti si 250 lei penru Ilfov. Plata ramburs la predare

Comandă aici!

Poti lasa comanda scrisa in mesaj sau poti sa trimiti lista completa accesand magazinul nostru online

Mulțumim că ne-ai contactat