Preparate tradiționale românești

Preparăm dupa rețete tradiționale, cârnați de casă, tobă de porc, jumări în untură, slanină afumată și multe alte preparate de sezon

Cârnați de casă din carne de porc

Specialitate din carne. Produs 100% romanesc

  • Cârnați groși de casa “Specialitate” din carne de porc, făcuți proaspeți la comanda - 45 lei/kg. Cârnații au intre 800g-1200g, sunt zvântati natural si uscați cu 12 ore inainte de livrare. Din carne de porc românească, conține: piper, boia dulce, sare, usturoi, cimbru

Carne la garniță in untura (mică)

Carne la garniță in untura 550g

Bucăți de carne, cârnați de casă si jumari păstrate intr-un borcan cu untură d ecea mai buna calitate.

Preparate tradiționale de sărbători

Acum gasesti mâncăruri tradiționale pentru masa de Crăciun, in toată perioada anului. Cămara Românească aduce spiritul sărbătorilor in casă cu preparate traditionale românești

Carne la garniță

Bucăți de carne, cârnați de casă si jumari păstrate intr-un borcan cu untură d ecea mai buna calitate.

Asa cum păstrau bunuicii nostri carnea, asa o păstrăm și noi. Am pregătit cele mai fragede bucăti de carne, cârnați de casă si jumări puse intr-un borcan cu untură de cea mai buna calitate, de unde te poti servi mult timp de la deschiderea borcanului.

pifitie de porc traditionala de la camara romaneasca

Piftie tradițională de porc

Piftie din carne proaspătă de porc, fara gelatina, fara conservanți. 

  • Piftie tradiționala din carne proaspăta de porc, fara gelatină, fara conservanți. Facuta ca acasa! 

Magazinul nostru online

Poti cumpara produsele noastre din catalogul online

Toba de porc tradițională

picioare de porc, urechi, ficat, rinichi, carne, sare, piper, ardei iute, dafin, usturoi

Toba de casa din carne de porc preparata cu multa atentie gata de servit la masa de crăciun sau la evenimente.
Compozitie: ciolan afumat , cap de porc cu ureche, picioruse porc, sorici,pulpa porc afumata limba porc,sare piper usturoi.

Slănină de porc afumată

Slanina de calitate se obtine printr-un proces indelungat de migaleala. 
Se fierbe zeama de varza cu foile de dafin, si usturoi, se pune piper si se lasa la racit. Apoi se toarna peste slanina si se lasa inchisa cateva zile. Dupa aceea se repeta procesul, iar la final se freaca cu sare si usturoi si se lasa la uscat. Ultimul prices este cel de afumare la rece timp de 2 zile. 

Livrare gratuită în București

Livram personal in fiecare zi de marti si vineri, intre orele 12:00 - 16:00. Comanda minima trebuie sa fie de cel putin 100 lei pentru Bucuresti si 250 lei pentru Ilfov. Plata ramburs la predare

Comandă aici!

Daca comanzi doar din aceasta categorie, poti trece lista de produse in formularul de mai jos.

Mulțumim că ne-ai contactat